TUTUSTU TÖIHIMME

 

Olemme tuottaneet viimeisen vuoden aikana reilut 30 erilaista podcast-sarjaa. Joukossa on töitä globaaleille jättiyrityksille, kuin pienille yhden hengen konsulttiyrityksille.   Skrollaamalla sivua alaspäin, löydät linkit muutamiin viime aikoina toteuttamiimme podeihin.

TUTUSTU TÖIHIMME

Olemme tuottaneet viimeisen vuoden aikana reilut 30 erilaista podcast-sarjaa. Joukossa on töitä globaaleille jättiyrityksille, kuin pienille yhden hengen konsulttiyrityksille.   Kokoamme tälle sivulle muutamia erilaisia töitämme.  Skrollaamalla sivun hiukan alaspäin, löydät linkkejä muutamiin viime aikona toteuttamiimme podeihin.

Assa_PMS
_0004_AboAkademi-logo
_0002_oikeusministeriö-logo
_0003_Metsahallitus_logo_varillinen_vaaka
_0001_kojamo-logo
_0005_logo-google
_0007_logo-deloitte
_0008_fastems
_0006_caverion_logo_blue_large
business finland podcast

 

Podcast tehtiin osaksi Allianssin tavoiteohjelman päivittämisprojektia.

BUSINESS FINLANDIN PODCAST VIE VAIHTOEHTOISTEN TULEVAISUUKSIEN ÄÄRELLE 

Koronapandemian vaikutuksilla päivitetyissä Business Finlandin skenaarioissa kuvataan mahdollisia globaalin toimintaympäristön kehityskulkuja suomalaisen elinkeinoelämän ja innovaatioympäristön näkökulmasta vuoteen 2030 mennessä. Skenaarioihin pohjautuvassa Vaihtoehtoiset Tulevaisuudet –podcastissa eturivin asiantuntijat keskustelevat kriisin vaikutuksista maailmantalouteen ja -politiikkaan.

Tarjoamme skenaarioissa ja podcastissa näkökulmia päätöksenteon tueksi jokaiselle, joka tarkastelee mahdollisten kehityskulkujen vaikutuksia omalle toimialalleen.

Leena Mäenpää-Wirtz,  viestintäpäällikkö  Business Finland

Allianssin podcast tehtiin Podcastoryssä

 

Podcast tehtiin osaksi Allianssin tavoiteohjelman päivittämisprojektia.

ALLIANSSI KYSYY “MITÄ KUULUU NUORILLE?”

Mitä kuuluu nuorille?-pod on Allianssin podcast-sarja, jossa pureudutaan ajankohtaisiin nuorisoalaa puhuttaviin teemoihin mielenkiintoisten vieraiden kanssa.

Mitä kuuluu nuorille? tehtiin osaksi Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin tavoiteohjelman päivittämisprojektia, sillä Allianssissa haluttiin pureutua ohjelman eri teemojen tilannekuviin kiinnostavalla tavalla.

Viesti ry teki Tiedotusosasto podcastin Podcastoryssä

Halusimme tehdä podcastin, jossa avataan, mitä kaikkea viestintä on, miksi siihen kannattaa käyttää resursseja ja miten viestintää voi tehdä entistä paremmin. 

Siina Repo

toiminnanjohtaja , Viesti ry

TIEDOTUSOSASTO TIEDOTTAA!

Viesti ry;n podcast kertoo mitä viestintä on, miksi siihen kannattaa käyttöö resursseja ja miten viestintää voi tehdä vielä paremmin. 

– Viestinnällä on yhä suurempi merkitys johtamisessa, politiikassa, yrityksissä ja ylipäätään kaikissa ihmisten välisissä kohtaamisissa. Johtaminen on viestintää. Myös tulevaisuuden menestykset ja tappiot ovat usein yhteydessä viestintään. Siksi on tärkeää ymmärtää viestintää ja sen mekanismeja, kertoo Viesti ry:n toiminnanjohtaja Siina Repo, joka toimii myös podcast-sarjan juontajana. 

– Podcastimme on suunnattu kaikille viestinnän parissa työskenteleville, viestinnästä, tulevaisuudesta ja yhteiskunnasta kiinnostuneille johtajille sekä asiantuntijoille,  toiminnanjohtaja Siina Repo kertoo.

Deloitten Hear`n go podcast

Deloitten asiantuntijat keskustelevat vieraiden kanssa organisaatioiden ja liike-elämän kipeistäkin asioista. 

 

 

TERÄVÄÄ NÄKEMYSTÄ JA MONIPUOLISTA KESKUSTELUA

 

Deloitten Hear’n Go on inspiroiva ja ajankohtainen podcast, jonka jaksoissa asiantuntijamme keskustelevat yhdessä vieraidensa kanssa organisaatioiden ja liike-elämän ajankohtaista ja kiperistäkin haasteista. Tarjolla tuoreita näkökulmia, mielenkiintoista pohdintaa ja käytännön vinkkejä. 

Puhetta vihapuheesta podcast

Oikeusministeriö kävi puheella vihapuheen kimppuun!

PUHEELLA VIHAPUHEEN KIMPPUUN

Oikeusministeriö julkaisi marraskuun 2019 lopussa Puhetta vihapuheesta-podcastsarjan.   Sarjassa käsiteltiin vihapuhetta ilmiönä erilaisista näkökulmista.   

”Podcastien tarkoituksena oli lisätä tietoa viharikoksista ja vihapuheesta moniulotteisena ilmiönä, tukea viharikosten ja vihapuheen vastaisen työn toimijoita ja tuoda esiin moniäänistä ja laajaa joukkoa, joka toimii viharikosten ja vihapuheen vastaisessa työssä”,   Oikeusministeriön Against hate-hankkeen hankepäällikkö  Milla Aaltonen kertoo.

Business Tampereen podcast

Tampereen seutu halusi viestiä strategiasta monikanavaisesti.

BUSINESS TAMPERE VIESTI ELINKEINOSTRATEGIASTA MONIKANAVAISESTI

TEHRÄÄS NUMEROO! on podcast, jossa toimittaja Jari Korkki keskustelee Tampereen kaupunkiseudun vaikuttajien kanssa seudun elinkeinostrategiasta vuosille 2020 – 2025.

Podcast toteutettiin sekä audio- että videomuodossa Tampereen Tampellasta.

Ajatuspaja Toivon Kaupunkivisio2030 podcastin kansi

Tampereen seutu halusi viestiä strategiasta monikanavaisesti.

AJATUSPAJA TOIVO TOI KAUPUNKILAISTEN ÄÄNET KUULUVIIN

Kokoomuksen ajatuspaja Toivo julkaisi viisiosaisen kirjasarjan #kaupunkivisio2030.   Näkemyksiä kaupunkivisiosta tarjoilivat  viisikymmentä kunnallispäättäjää Helsingistä,  Vantaalta, Turusta, Tampereelta ja Oulusta.

Kirjasarjan julkistusta tukemaan toteutettiin kolmeosainen podcast-sarja, jossa Ajatuspaja Toivon toiminnanjohtaja Sini Ruohonen keskustelutti kunkin teeman parhaita asiantuntijoita.   

WhatsApp Image 2020-05-07 at 11.29.25 (2)

Uuden tekeminen jännittää!

Meille tämä podcast oli ensimmäinen jota lähdettiin tekemään – mutta ei varmasti viimeinen!  Podcast on ihan paras tapa kohdata kuulijat mielenkiintoisten aiheiden parissa.

Sari Hämäläinen

yrittäjä, valmentaja, Masari Oy

PODCAST-MATKA ERILAISTEN TYYPPIEN MAAILMAAN! 

Miks muut ei tajuu?! – podcastissa on äänessä kaksi valmentajaa Sari Hämäläinen ja Marjo Lamminaho sekä joukko huippu tyyppejä!

Podcast on suunnattu kaikille, jotka ovat joskus ihmetelleet, miks muut ei tajuu? Podcast esittelee 9 erilaista tyyppiä ja pohjautuu enneagrammi persoonallisuusteoriaan. Ensimmäinen jakso kertoo mistä podcastissa on kyse ja seuraavat 9 jaksoa tutustuttaa sinut erilaisiin tapoihin toimia, tuntea ja ajatella. Podcastissa keskustellaan jokaisen tyypin vahvuuksista, myös niistä ”muista puolista” ja saamme vastauksia kysymykseen miks muut ei tajuu?

Mighty Finland podcast

Uuden tekeminen jännittää!

Meille tämä podcast oli ensimmäinen jota lähdettiin tekemään – mutta ei varmasti viimeinen!  Podcast on ihan paras tapa kohdata kuulijat mielenkiintoisten aiheiden parissa.

Sari Hämäläinen

yrittäjä, valmentaja, Masari Oy

“INTTIHEKUMOINTIA PARIN AIVAN NORMAALIN RESERVILÄISEN NÄKÖKULMASTA”

Päädyimme  tekemään podcastia maanpuolustuksesta täydentämään instagram-tiliämme.  Koimme että aihe kaipaa rentoa jutustelua ja inttihekumointia parin aivan normaalin reserviläisen näkökulmasta. Usein aiheita käsitellään ainoastaan joko hyvin virallisesti tai vastaavasti saunailloissa ja halusimme tuoda jotain siihen väliin. Aiheemme ovat kaikkea marssiharjoittelusta turvallisuuspolitiikkaan. 

Mighty Finland on Suomen suurin maanpuolustukseen ja kokonaisturvallisuuteen keskittynyt sosiaalisen median yhteisö.  Mighty Finlandilla on yli 52 000 Instagram-seuraajaa.  

 

Googlen podcaststudio Slushissa

It was pleasure to work with You!

David Roldan
Head of VC & Startup Business Development – Europe
Google Cloud for Startups

GOOGLE KUTSUI PODCASTIT SLUSHIIN!


Podcastory oli mukana Slushissa Google Cloud for Starupsille podcast-studion teknisenä toteuttajana.     Osaston kokonaisvastuussa oli tapahtumamarkkinoinnin huippuosaaja Factor Nova Oy.    Toteutimme Googlen kumppaneille kahden päivän aikana 21 podcast-jaksoa.    Osastolla Slushin kansainvälisiä huippuvieraita jututtivat   Tech.eu-,  SaaS Revolution- sekä Scalable startups-podcastit.