PODCAST-PALVELUT

Voit ottaa meidät podcast-kumppaniksesi juuri sellaisella palvelupaketilla kuin haluat. Emme sido Sinua mihinkään valmisratkaisuihin. Voimmme rakentaa podcastillesi juuri sellaisen palvelukokonaisuuden, minkä tarvitset.

PODCAST-PALVELUT

Voit ottaa meidät podcast-kumppaniksesi juuri sellaisella palvelupaketilla kuin haluat. Emme sido Sinua mihinkään valmisratkaisuihin. Voimme rakentaa podcastillesi juuri sellaisen palvelukokonaisuuden, minkä tarvitset.

Assa_PMS
_0004_AboAkademi-logo
_0002_oikeusministeriö-logo
_0003_Metsahallitus_logo_varillinen_vaaka
_0001_kojamo-logo
_0005_logo-google
_0007_logo-deloitte
_0008_fastems
_0006_caverion_logo_blue_large
handshake

PODCAST-TUOTTAJAPALVELUT

Meillä Podcastoryllä podcastin toteutusketjun peruspilari on tuottajapalvelu. Ammattitaitoinen, kokenut ja näkemyksellinen tuottaja on kumppanisi koko tuotantoprosessin aikana. Hän auttaa Sinua tuotannon kaikissa vaiheissa, on kyse sitten vaikka konseptisuunnittelusta, hostin löytämisestä kuin jakeluratkaisuista.

concept

PODCAST-KONSEPTIT

Kaikki lähtee ideasta. Sinulla, yritykselläsi tai organisaatiollasi on idea tai asia, josta haluat kertoa muille. Se täytyy vain paketoida sopivasti. Se on meidän osaamisemme ydintä. Hiomme viestisti kärkeä muotoon, joka on helposti kuunneltavissa ja saa kuuntelijan palaamaan podcastisi ääreen uudestaan ja uudestaan.

Konseptointimme voi kattaa sovitusti joko pelkän podcastin rakenteen ja toteutusmallin suunnittelun. Tai voimme tehdä podcastille kokonaiskonseptin, jossa on mietitty podcastin yksityiskohdat ideasta julkaisukanavien valintaan saakka.

kässäri

TOIMITUS, KÄSIKIRJOITUS JA CASTING

Usein sanotaan, että ammattilaisen työ näyttää aina helpolta. Niin se onkin, mutta ammattilaiseksi pääsemiseen tarvitaan paljon harjoittelua. Toistoja ja toistoja. Ammattilaisemme ovat hioneet taitojaan niin live-tilanteissa, suorissa lähetyksissä kuin äänitysstudiollakin.

Valmistaudumme työhömme hyvin, tutustumme huolella käsillä olevaan aiheeseen. Käymme etukäteen aihetta läpi podcastin vieraiden kanssa, jonka jälkeen käsikirjoitamme kunkin jakson, jotta halutut näkökulmat saadaan kuuntelijaa kiinnostavalla tavalla esille.

MIkäli haluat juontaa podcastisi itse, se käy meille, mutta tarvittaessa kauttamme saat myös huippuammattilaisen hostaamaan podiasi. Kysy lisää tuottaja Jyrki Pasaselta.

valmennus

VALMENNUS

Voi olla, että olet jo niin hyvä puhuja, ettet tarvitse harjoittelua. Onnea siinä tapauksessa. Useimmiten esiintyjät ovat kuitenkin hiukan epävarmoja ja jännittyneitä, miten podcastissa toimitaan. Joku voi tarvita apua hengitystekniikan kanssa, toinen taas koukuttavien kysymysten laatimiseen. Jollekin taas tekniikka tuottaa harmaita hiuksia. Ei hätää, kokeneet valmentajamme auttavat aiheesta.

Valmiita valmennuspakettejamme podcast-asiakkaille ovat mm
• Asiantuntijasta ajatusjohtajaksi-valmennus
• Tsä, tsä, tsä-kuuluko? Puhe- ja mikrofonitekniikan valmennus
• Starttikoulutus omatoimipodcastaajalle

mikrofoni-

TEKNINEN TOTEUTUS

Vaikka idea ja sisällöllinen toteutus on podcastin sielu, myös laadukas tekninen toteutus on tärkeää. Kuunnellaanhan podcastia intensiivisesti, usein laadukkailla kuulokkeilla. Olet varmaan kuunnellut podcasteja, jotka ovat tehty kannettavan tietokoneen mikrofonilla kovasti kaikuvassa huoneessa. Uskomme, että haluat omasta podcastistasi paremman.

Kun halutaan parasta laatua, äänitykset on hyvä tehdä studiossa. Podcastory tarjoaa hyvät studiopuitteet Helsingin keskustassa. Elokuusta 2020 alkaen palvelemme podcast-asiakkaita niin Punavuoressa, kuin Kampissa. Olemme rakentaneet vain puheohjelmien tuotantokäyttöön suunnitellut studiot käyttöösi. Pystymme tuottamaan podcasteja laadusta tinkimättä, mutta kustannustehokkaasti.

Joskus käytännön aikataulu- ym. seikat johtavat kuitenkin siihen, että äänitys on kätevämpää tehdä omissa tiloissa. Hyvällä kalustolla, osaavalla äänityksellä ja ammattilaisen tekemällä jälkityöllä saadaan mielestämme myös ”kenttäolosuhteissa” riittävän hyvää laatua. Teknisen toteutuksen palvelupakettimme sisältääkin äänitystyön tasokkaassa studiossamme tai laadukkaalla liikkuvalla studiokalustolla. Lisäksi ääniteknikko tekee aina äänen jälkituotannon, joka sisältää editoinnin, miksauksen sekä julkaisuvalmiin ääniraidan. Tai vaihtoehtoisesti joitain osa-alueita yllämainituista.

Hyvä sisältö ja laadukas toteutus saa kuuntelijan palaamaan podcastisi ääreen.

promote

JULKAISU JA MARKKINOINTI 

Podcastisi ensimmäinen jakso on valmis. Onnittelut siitä! Erinomainen työ podcastin tuottamisessa menee hukkaan, jos podcast ei tavoita toivottuja kuulijoita. Podcastory.fi:n asiantuntijat auttavat Sinua podcastin julkaisussa. Voimme julkaista äänitteesi valituissa kanavissa ja huolehtiä että kohderyhmäsi sen löytää.

RSS, Spotify, Apple Podcasts, Youtube, Soundcloud, Android, Tuneln, Stitcher, PocketCast,iOS, Simplecast, Libsyn, Google Podcasts… Useiden hostingpalveluiden ja kymmenien julkaisualustojen viidakko saattaa tuntua sekavalta. Sitä se onkin, mutta me olemme läpäisseet viidakon kymmeniä kertoja ja pystymme julkaisemaan podcastisi paikoissa, joista kohderyhmäsi sen löytää.

Julkaisun jälkeen jaksostasi on hyvä kirjoittaa muistiinpanot-teksti verkkojulkaisua varten. Se toimii podcastillesi hakukonemarkkinoinnin magneettina vetäen puoleensa aiheestasi kiinnostuneita kuuntelijoita. Halutessasi teemme muistiinpanot-tekstitkin puolestasi.

Lisäksi teemme halutessasi markkinointisuunnitelman julkaisullesi. Siihen voidaan valita monipuolinen sekoitus digitaalisia kanavia. Hoidamme tarvittaessa myös podcastisi markkinoinnin, osatoteutuksena tai vaikka avaimetkäteen palveluna. Juuri niin kuin haluat.

kässäri

SAAVUTETTAVUUS 

Saavutettavuusdirektiivi toi mukanaan huomioitavia asiaoita digitaalisten sisältöjen julkaisijoille.  Direktiivi koskee ensisijaisesti julkisia toimijoita, mutta suosittelemme saavutettavuuden edistämistä ihan jokaiselle podcastin tekijälle. 


Me Podcastoryssa autamme Sinua myös saavutettavuuden edistämisessä.  Litteroimme podcastisi keskustelut,  tarvittaessa teemme niistä käännökset.  Ja jos podcastisi on toteutettu myös videomuodossa, tekstitämme sen – vaikka monikielisesti.

consult

KONSULTOINTI

Mikäli haluat toteuttaa podcast-projektisi omatoimisesti tai vasta selvittelet, onko oman podcast-sarjan toteuttaminen järkevää, autamme sinua työssäsi.
Konsultoimme mielellämme yllämainituista teemoista tai vaikka sitä, millaisen kaluston mahdollisesti tarvitset ja mitä kannattaa hankkia itse ja milloin on järkevää turvautua ulkopuoliseen apuun.

PYYDÄ TARJOUS PODCASTISTA!

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen lähetät meille tarjouspyynnön. Vastaamme siihen mahdollisimman pian
kerro meille podcast-palvelutarpeestasi*